Make your own free website on Tripod.com

RAHSIA MENCARI DUIT MELALUI INTERNET TANPA RISIKO UNTUK KEBEBASAN KEWANGAN

Welcome graphic

DUIT/MONEY

Welcome graphic

Firstly, laman ni nak kenalkan korang ngan satu website yang membolehkan korang sumer dapat extra money.. x kire la korang student ker, dah keja ker @ mganggur...sume bleh dpt. BARU SIGN UP je dah dapat BONUS USD$500.. ni dlm nilai USDollar, kalau dlm Ringgit M'sia dah RM2000..cube la korg bygkan sdiri...byk giler!



(Tak perlu kuar MODAL 1 sen pon, TAKKAN RUGI, SIGN UP FREE, dapat BONUS $500 lagi direct ke account lepas sign up)

Korang sumer hanya perlu SIGN UP!!

Kitorg buat ni pon smbil2 je....kitorg pon student gak. nak cr duit lebih2 sket dan surf punyer surf jumpe la website ni www.boffopaidmail.com. pas sign up, kitorg try2 la tgk account tu..punyela tkejut beruk..dlm smggu je dlm account kitorg tetibe dah ade USD$1000 iaitu RM4000..

Kitorg just nak mbantu sbb kitorg tau PTPTN pun dpt brape sen sgt nak support kite nyer stadi. X sampai stengah sem dah kering..tol x??Korang ikut steps yg kitorg dah translatekan dlm bhs mlayu bg menyenangkan korg. sbb bhs diorg guna tu bebelit sket..pdahal steps die mudah je. okeh! X nak buang mase lg.. tgk dulu steps die k..

Special Offer
 

CARA-CARA NAK DAFTAR….Steps dia mudah jer...

1. Korg klik sini
NAK DUIT!!

2. Klik kat 'Sign Up.'

3. Taip alamat email korg. Nnt diorg akan send kt email korang utk sahkan.

4. Tutup laman boffopaidmail.com

5. Pastu..pergi tgk kat email korang. akan ade pkataan ni. ‘boffopaidmail.com sign up URL‘. then, 'Click'.

6. Kat ctu ade 2 link. korg klik je kat link yg ptama tu.

7. Lepas tu, akan kuar laman boffopaidmail.com balik.

8. Klik dkt 'Sign Up'.

9. Isi borang dia bagi. (utk PANDUAN isi borang korang tgk 'EXP' kat atas laman ni)

10. Sampai dkt cara nak byr..korg pilih je melalui 'Check'.

11. Lepas isi..klik kat 'Sign Up'.

12. Masukkan Username ngan Password yg korang tulis dlm borang td.

13. Kat ctu korg akan nmpk account korang dlm tu ade $500...haaa, btolkan kitorg ckp td?

14. Then, klik dkt 'paid2click'.

15. Kat ctu akan ade 7 banner. Stiap 1 banner korg klik, account korg akan btambah $10.00 @ RM40.00... utk klik banner ke 2 tggu smpai dia abis surf.

16. Klik smpai abis.

17. Klik kat 'Earnings stats'…

18. Tgkla bape krg dpt dgn hanya klik kat banner. SENANG KAN??!!

19. Utk tambah duit korg dlm account tu..korang just invite mmber dgn 1st step korg msk td…just tulis dia nyer email.

Hours: 24 hours
 
Daripada korang sumer dok buang mase dok main FRIENDSTER... MYSPACE @ ape kejadahnye lg..baik korg wat ni. bley gak untung. Ringankan beban mak bapak...iye idak???..hulurkan tgn ringankan beban...
 
 
HARUS DIINGAT!!!!
 
Jgn riso, duit yang korang dapat ni HALAL….ni atas usaha korang nak dpt duit tu, korang tlg PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 BOFFOPAIDMAIL, BOFFOPAIDMAIL bg la KOMISEN kat korang. Same je kalau korang jual barang dr umah ke umah, cm jurujual..tlg kempen barang…klau dapat ramai pelanggan, syarikat akan byr lebih komisenkan??..same je kan…ni zaman ape?? korg sggup ke menjaja dr umah ke umah????skrg zaman ni e-Bussiness ler…x yah penat2 dok jln sane sini..tebalkan muka promote brg kat org. Kalau org nak beli..okla kan, bebaloi ngan penat…klau org x nak beli??cmner?..x ke membazir air liur jer. Kat cni JUST SURF WEBSITE diorang,..kire TLG PROMOTE brg2 diorang la. Dan korang dpt komisen…cmtula al-kisahnyer…faham btol2 yer. Kitorg pon student gak & kitorg pon x kan buat kalau keja promosi ni x halal,  takut gelap ati. Iye idak??..ni skadar penerangan, jgn mara aa'..=)
 
 
BOFFOPAIDMAIL.COM AKAN BYR KORG MLALUI…
 
Kite akan dapat bayaran melalui CHECK @ dlm bahasa mlayu nyer CEK. Sb kitorg tau msti korg akan alami prob x tau nak pilih cara pembyrn kan...korg just klik kat 'CHECK' je mase kat sign up dan pastikan alamat korg tu btol sb cek tu akan smpai kat DPN PINTU UMAH KORANG.
 
Bagi dptkan TIPS cmne nak tambah DUIT dlm account..korg klik TIPS kat atas.
 
Kalau nak tgk CONTOH PENGISIAN BORANG mase SIGN UP..klik dkat EXP kat ats sebelah TIPS.
 
 
 
 
Cara Bayaran BOFFOPAIDMAIL kat korang SELAIN CHECK (kalau x nak, abaikan je) ==> cara cepat dpt duit direct ke account.
 
utk panduan mengisi borang bagi e-gold @ e-bullion bayar korg melalui check, sila klik dekat 'EXP2' kat atas.
 
utk cara-cara bayaran melalui e-gold @ e-bullion, korg just klik dkat 'ACCOUNT'.
 
utk cara-cara mentransfer dari e-gold @ e-bullion ke ACCOUNT MAYBANK klik link kat bwh:
www.just4extra.com
 
PENTING!!!
Selepas korg sume dh register kat BOFFOPAIDMAIL tu, korg kena develope website korg sendiri utk promote pd kwn2 korg….senang jer…
1.    Taip ‘www.tripod.com’.
2. Pastu kat ‘CREATE YOUR OWN WEBSITE ON TRIPOD.COM’… klik kat ‘Sign Up!’ 
3. Korg isi la registration kt ‘Step 1 Membership tu’…
4. Klik je ‘No Thanks’.
5.  Pastu korg klik kat ‘Build a web site with Tripod SiteBuilder™’.
6. Kat ‘Web site templates’, klik kat 'Start with an Express Site template'.
7. Kat ‘Express Sites’ plak, klik la kat ‘About My Business’.
8. Then, korg create la sendiri website…kalo susah sgt copy & paste je…
 
click here
 
http://www.boffopaidmail.com/banner.gif" border="0" alt="boffopaidmail.com"></a>

Illustration of a keyboard and building; 240 pixels wide

mizi50480@yahoo.com

Questions or comments? Get in touch with us at:

http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=mizi

 

Become a, Millionšire

Home
Page Title

money.jpg

First of all, don't make the big mistake of leaving this page without reading everything I have to say. Don't assume this is another scam, hear me out.

All you stand to lose is 5 minutes and you could gain a lot.
 
Build a Solid Income Online !!
 

 
 clicking banner below !!

boffopaidmail.com 

ONLY 10 SIMPLE STEPS !!

 

 

1. Sign up with valid e-mail after click this banner

2. Type your e-mail and they will send you notification to your mail.

3. Open your registered e-mail then click link sent by them (boffopaidmail.com)

4. Click Sign Up at boffopaidmail.com website (lefthand side)

5. Fill all your particulars to open your account (to earn money)

6. Payment Method, Please choose "check" then click "SING UP" button

7. Sign up the page by using your username and password

8. Then click "paid2click"

9. Then click all the banner "one-by-one"

10. Then after finish all the banner. Please click "earning stats" then see.. how many you earn !!

 dollar5

boffopaidmail.com

boffopaidmail.com

boffopaidmail.com

Good Luck!

 

It's no harm to try this since you pay nothing !! Just spend your 5 minutes relaxing time then you genarate income. It's better than you playing with your Friendster, My Space or whatever.

 

just click banner below

 

boffopaidmail.com

 

boffopaidmail.com

 

boffopaidmail.com

 

no need to click all, just one.. ehheheh..

 

THANK YOU VERY MUCH FOR VIEWING !!!

********Have A Nice Day ;)********

 

We'll use this site to introduce our business and explain the goods and services we have to offer. In this area, we might also include our company history, our business philosophy, or a section with customer accolades.

Illustration of a keyboard and building; 240 pixels wide